Event Promotie

Binnenkort wordt er over jouw event ook nog maanden nagepraat!

Gedrang bij de deuren met

EVENT PROMOTIE

Trek jij volle zalen aan? Je hebt dus een event waar je zoveel mogelijk publiek voor wilt aantrekken. Hoe pak je dat aan? Wie wat, waar, wanneer en hoeveel communiceer je naar je bezoekers? Wat is de belangrijkste boodschap die je wilt meegeven? Bezoekers willen vooral weten, wat voor profijt heb ik ervan? Er komt dus veel bij kijken bij het organiseren van een event.

We kun je ondersteunen bij alle belangrijke onderdelen van je event zoals het programma, parkeer/eventlocatie, ontbijt/lunch/diner gegevens (voorkeuren), aanmeldingen, afmeldingen, communicatie met je partners, leveranciers en locatie, het communiceren van event specifieke informatie zoals ingang/zaal/hal naam, het bedenken van een hashtag voor het gebruik op social media b.v. Twitter.

De afgelopen jaren hebben wij veel events georganiseerd en gepromoot. Het is voor ons bekend terrein. Het promoten van je event gaat gepaard met zorgvuldig plannen, een goede contentmarketingstrategie en het uitkiezen van de juiste kanalen. We kunnen ook de communicatie verzorgen op de locatie zelf. Denk aan social media feeds, communicatie (b.v. een welkomstboodschap) op tv schermen of beamers etc.

Groeit jouw event straks uit zijn voegen?

Wij zijn er klaar voor

Wil jij ons volgende succesverhaal worden?

Doelstelling(en)