Online 
Marketing

om je bedrijf op de kaart te zetten

Ben jij klaar voor de volgende stap?

Of het nu gaat om social media, online adverteren, een goed converterende website/webshop of het opzetten van de strategie. Samen maken we een visie.

Social Media Marketing

Steeds meer bedrijven maken gebruik van social advertising. Met het adverteren op social media kun je jouw doelgroep nog beter bereiken. Ook helpen we om je socialmediakanalen op organische manier te laten groeien met relevante content die je doelgroep zal aanspreken. Zo zal je online zichtbaarheid enorm vergroten. Innovo Media heeft de kennis in huis van vrijwel alle populaire socialmediakanalen. Doet jouw bedrijf weinig met social media? Maar heb je wel de ambitie om het maximale uit je kanalen te halen? Onze online experts staan voor je klaar om je socialmediakanalen weer nieuw leven in te blazen.

SEO & SEA

Wil je dat je website beter gevonden wordt? Onze SEO professionals gaan aan de slag om je website hoger in Google te laten scoren. Dit doen we met een onderbouwd SEO plan waarmee we jouw SEO doelstellingen gaan behalen. Daarnaast kunnen we met de inzet van SEA (zoekmachineadverteren) jouw bedrijf online op de kaart gaan zetten. We zetten Google campagnes in om relevante advertenties op te zetten die gaan helpen om je bedrijf voor de concurrentie te houden op Google.

Contentmarketing

Relevante content is belangrijk om meer leads te genereren. Hoe, wanneer, via welke kanalen zet je content in en met welke doelstelling? Tevens is het van belang om te onderzoeken hoe verschillende type content op elkaar aansluiten. De juiste content is ook het kiezen van de juiste boodschap, juiste kanaal en het juiste moment. Dat betekent dat je content maakt die overtuigt. De focus ligt bij contentmarketing vooral op het creëren van waardevolle en relevante content. Zo grijp je de aandacht van je klanten. Contentmarketing kan in de vorm blogs, video’s, referentieverhalen en zelfs de uitkomsten van een marktonderzoek.

We Zijn Een Creatief Media- en Communicatie Bureau

Kom in contact met ons!