Online Marketing

Wees duidelijk, overzichtelijk, op tijd en dominant online aanwezig!

Responsive en goed vindbare website?

VINDBAAR, CONVERTEREND EN HERKENBAAR

WEBDESIGN

Een mooie en goede website is jouw digitale visitekaartje. Een aantrekkelijke website zorgt ervoor dat je bezoekers op je website blijven en ook nog eens terugkomen. Voor het maken van een goed ogende website is er veel expertise nodig. Innovo laat jouw website aansluiten bij je huisstijl en je website is responsive op mobiel en tablet.

Ook zorgen we ervoor dat alle informatie op je website goed te lezen is, zodat je bezoekers een overzichtelijk beeld krijgen wat je bedrijf doet.

 

Je site vullen we aan met voldoende call to actions om je bezoekers aan te sporen tot een bepaalde actie. Zo heb je de zekerheid dat je een site hebt die goed scoort. Al onze websites zijn SEO vindbaar. Dat wil zeggen dat je site op een organische manier goed gevonden wordt door Google.

Ben jij optimaal aanwezig bij je (sociale) doelgroep?

Nog meer klanten met de inzet van

SOCIAL MEDIA

Steeds meer bedrijven maken gebruik van social advertising. Met het adverteren op social media kun je jouw doelgroep nog beter bereiken. Tevens verhoog je jouw online exposure enorm. Innovo Media heeft de kennis in huis van vrijwel alle populaire socialmediakanalen. Doet jouw bedrijf weinig met social media? Maar heb je wel de ambitie om het maximale uit je kanalen te halen? Onze online experts staan voor je klaar om je socialmediakanalen weer leven in te blazen.

Doeltreffende

ONLINE STRATEGIE

Samen met jou kijken we naar de beste manier om het maximale om uit je online activiteiten te halen. Wij zorgen voor een online focus als het gaat om bijvoorbeeld je website, socialmediakanalen en andere relevante kanalen. Wij stellen een roadmap op waar we onderstaande punten gaan bespreken:

  • Techniek
  • Beheer
  • Organisatie
  • Kennis en kunde
  • Processen
  • Informatie
  • Processen

Strategisch in beeld bij je klanten?

Wij zijn er klaar voor

Wil jij ons volgende succesverhaal worden?

Doelstelling(en)