Webdesign

Onze designers zijn betrokken en gedreven om voor onze klanten tot de meest creatieve designs te komen.

ProjectDetails

Klant:
Rosarium

Categorie:
Webdesign

Duur:
2 Maanden

Een complete redesign

Elk verhaal een event. Dat wilde wij in de essentie van de website terug laten komen. Onze ontwerpers committeerde zich aan het project en bundelen de krachten om te zoeken naar de meest unieke design voor deze klant. Een creatieve en digitale specialist kenmerkt zich door ervaring en visie voor het idee van de klant. Ons team heeft bij het redesignen van de website, een zorgvuldige balans gevonden tussen zakelijk en particulier. Waarbij de zalen goed tot hun recht komen op de website. Dat is een juiste mix van UX design en creativiteit, om tot een website te komen met een eigentijds design waar men nog jaren lang over zal spreken. 

Uitdaging

Rosarium is al meer dan 45 jaar een begrip in Amsterdam. Na een aantal jaren waren ze toe aan complete redesign van hun website. De uitdaging was om een combinatie te vinden van een eigentijds design waarmee hun unieke locatie aan het Amstelpark goed tot zijn recht zou komen.

Idee & Concept

Het ontwikkelen van een eigentijds design heeft visie nodig. Waarbij de website informatief genoeg moet zijn en eigen karakter moet hebben. Een dynamisch concept werd ontwikkeld, gedreven door vakmanschap en wetenschap.

WebDesign

Ons designteam is gestart met het uitwerken van het concept. Het groene karakter van het Amstelpark combineerde zij met de stijlvolle inrichting van Rosarium. Groen staat voor nieuw leven en voorspoed. Gecombineerd met paars, de kleur van de creativiteit.