Wie zijn wij

Twee rasechte Amsterdammers met een liefde voor media.

Hicham Filali

Hicham Filali

Managing Director

“Ik versterk de relatie tussen merk en mens”

Joost de Groot

Joost de Groot

Commercieel Manager

“Ik herken commerciële kansen en zet deze om in meetbare resultaten”

Geavanceerde technologie

We maken gebruik van de laatste technologie om alle mediacampagnes actief te monitoren.

Gedreven & Innovatief

We passen altijd de meest innovatieve oplossingen toe bij de uitvoering van onze projecten. Wij volgen de laatste ontwikkelingen op het gebied van media- en communicatie op de voet.
i

Duidelijke communicatie

Duidelijke communicatie naar onze klanten toe. Daar staan we voor.

Managing Director

HICHAM FILALI

Managing director Hicham is een allround mediaprofessional met een digitaal hart. Hij is een specialist op het gebied van contentmarketing, communitybuilding, user experience en social. Hij heeft een bachelor in Media, Informatie & Communicatie en een Master in Media Innovatie. Ook heeft hij al meer dan 5 jaar ervaring als mediaprofessional. Hij is één van de tien genomineerde van mediabelofte 2018. Een prijs die jaarlijks wordt uitgereikt aan de meest veelbelovende jonge mediatalenten van Nederland.

Mediabelofte 2018 interview

Commercieel Manager

JOOST DE GROOT

Commercieel Manager Joost is een commercieel spin in het web. Hij verbindt partijen met elkaar die een gezamenlijk belang hebben. Door zijn commerciële achtergrond en uitgebreid zakelijk netwerk is hij een onmisbare schakel voor Innovo Media. Hij is een specialist in media-inkoop, mediaplanning en in het ontwikkelen van een mediastrategie.